Gastronomisch restaurant Nivelles

Op zoek om te genieten van lekker eten in een goed restaurant in Nivelles of omgeving? "Au Gré du Vent" is de plaats waar u op zoek bent.
Open van dinsdag tot zondag, "Au Gre du Vent" is een restaurant met terras gelegen in de gemeente Seneffe in Henegouwen. U vindt de passie van een jong stel, Stephanie en Sebastian voor gastronomie.
Na het doorlopen van zowel culinaire school en werkte in het Maison du Cygne voor een paar jaar, Stephanie en Sebastian eindelijk het realiseren van hun project door het openen van hun eigen gastronomisch restaurant in de buurt van Nijvel.
In de keuken, Stephanie realiseert verfijnde gerechten met een subtiele mix van traditie en creativiteit. Gewrocht producten zijn van de hoogste kwaliteit en versheid. Sommige producten, zoals boter en kaas komen rechtstreeks van de familieboerderij in de voorkant van het restaurant.
Gastronomisch restaurant in Seneffe, in de buurt van Nijvel en Charleroi, "Au Gre du Vent" kunt u de gerechten te genieten in een warme en moderne setting. Geen detail wordt over het hoofd gezien, met inbegrip van decoratie, want ons geluk is om u een onvergetelijke culinaire momenten in ons gastronomisch restaurant in de buurt van Nijvel.

Chers amis,

Nous serons fermés du 25 février jusque fin juin pour des travaux de rénovation.

Pendant cette période, nous ouvrons un restaurant éphémère aux vignobles des agaisses (Ruffus) à Estinnes.

Info et réservation : https://www.augreduventchezruffus.be

Suivez nous sur les réseaux pour voir l’évolution de nos travaux 😇

À bientôt.

Stéphanie et Sébastien