Sterren restaurant België

Wilt u genieten van heerlijke gerechten, bereid met passie? Bezoek een van de nieuwe sterrenrestaurants in België: Au Gre du Vent!
Gelegen in Seneffe in de provincie Henegouwen, Au Gre du Vent opent zijn deuren en verwelkomt u in een sobere en elegante setting gastronomische gerechten serveren.
De combinatie van traditie en creativiteit, zal je zeker blij zijn met onze smakelijke gerechten. Laat u vooral verleiden door onze seizoensmenu's.
Door het bezoeken van onze ster restaurant in Wallonië, zult u uw smaakpapillen verrassen met onze voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, en ontdekken of herontdekken en nieuwe smaken.
Au Gre du Vent is het hoogtepunt van een gemeenschappelijke droom van Stephanie, keuken en Sebastian, binnenshuis.
Door hun passie, ervaring en liefde voor gastronomie, bieden ze verfijnde gerechten met lokale producten.
Met onze menu inventief, met de frisheid van onze producten en de expertise van onze chef-kok, genieten van een gastronomische maaltijd in onze ster restaurant.
Of u wilt een maaltijd met vrienden, familie of head-to-head te delen ... ons restaurant in de seneffoise platteland zal je leven een geweldige tijd.
Bezoek zeker onze ster restaurant gelegen in Wallonië en genieten van heerlijke lekkernijen, en waarom niet, de zon op ons terras.
Neem contact met ons op via telefoonnummer 064 33 66 01 en reserveer nu uw tafel!