Het restaurant

Au Gré du Vent

Welkom in Au Gré du Vent !

Stéphanie en Sébastien verwelkomen u van harte in hun restaurant. U proeft er een geraffineerde keuken in een modern en sober kader.

Stéphanie heeft in de hotelschool van Namen de basis van het vak geleerd. Later werkte ze in Maison du Cygne, waar ze Sébastien leerde kennen, en perfectioneerde ze haar kunnen aan de fornuizen van de Gril aux Herbes d’Evan in Wemmel. Ze houdt van producten van topkwaliteit, die dan ook bepalend zijn voor de samenstelling van haar kaart.

Sébastien bezocht de hotelschool van Saint-Ghislain en koos heel snel voor de zaal. Na zes jaar in Maison du Cygne, werkte hij voor een traiteur in de hoofdstad én in een bekende Brusselse brasserie, de 'Park Side' aan het Jubelpark.

'Au Gré du Vent' is de realisatie van een droom van het jonge stel: een restaurant waar ze hun passie voor de gastronomie kunnen delen.

Voor dat restaurant hebben ze een oude schuur van Stéphanies familie verbouwd. Alleen het kapelletje rechts van de ingang herinnert nog aan het verleden. De hoeve van Stéphanies ouders ligt tegenover het restaurant en sommige producten op de kaart, zoals de boter en de kaas, komen recht van de boerderij.

Laat u verleiden door een uitzonderlijke culinaire ervaring!