Gastronomisch restaurant Hainaut

"Au Gré du Vent" gourmet restaurant gelegen in Seneffe in de provincie Henegouwen, is geopend van dinsdag tot en met zondag. Het biedt een verfijnde keuken in een mooi en modern.
Restaurant uitgegroeid tot een referentie van de gastronomie, "Au Gre du Vent" maakt u proeven van uitzonderlijke gerechten met passie. De aroma's en smaken die je in ons gastronomisch restaurant, gelegen in Henegouwen, zult u een aangenaam moment doorbrengen in culturele attracties proeven.
Stephanie en Sebastian, de eigenaren van het restaurant hebben beide bestudeerde de basisprincipes van het koken in hotelscholen. Ze maakte vervolgens hun assortiment in de grote huizen in België. Achter de keuken, Stephanie is een genot om onverwachte en smakelijke gerechten te bereiden. Ze besteedt bijzondere aandacht aan de kwaliteit van de aangeboden producten. Producten zoals boter en kaas afkomstig van de familieboerderij in de voorkant van het restaurant.
Indoor Sébastien heet u welkom in deze oude schuur gerenoveerd en smaakvol ingericht in een eigentijdse stijl en eigentijds.
"Au Gre du Vent" gourmet restaurant gelegen in Henegouwen, kunt u ook genieten tijdens zonnige dagen, een terras met uitzicht op een prachtig uitzicht.

Chers amis,

Notre restaurant éphémère au domaine des Agaisses est terminé. Merci pour votre soutien pendant cette période de travaux.

Nous reouvrons le 19 juin le restaurant à Seneffe totalement transformé.

Pour vos réservations merci d' utiliser notre système de réservation en ligne sur :

http://www.resto-augreduvent.be/fr/reservation.html

À bientôt.

Stéphanie et Sébastien