Restaurant met terras in Henegouwen

Om te genieten van smakelijke lekkernijen en de zon, go "Au Gre du Vent", restaurant met terras in Henegouwen.
Stephanie en Sebastian heten u welkom in hun gastronomisch restaurant, gevestigd in Seneffe, en je hebt een top menu smaken.
Vanuit beide hotel scholen waar ze leerde de grondbeginselen van de fijne keuken, ze werken voor de grote restaurants voordat uiteindelijk hun eigen gastronomisch restaurant te openen met terras in Henegouwen. Elke dag, het echtpaar gebruikt haar ervaring, kennis en vooral zijn creativiteit aan gerechten die uw smaakpapillen zal verrukken bereiden.
Stephanie en Sebastian hechten veel belang aan de kwaliteit van de producten die zij gebruiken en hun oorsprong. Daarom zijn sommige producten, zoals boter en kaas van de boerderij die tegenover het restaurant, die behoort tot de familie van Stephanie.
Naast de kwaliteit van de gerechten aangeboden, "Au Gre du Vent", restaurant met terras in Henegouwen is een plek waar de inrichting is zeer netjes. Gelegen op het platteland seneffoise, opent het restaurant, het weer het toelaat, het terras. Inderdaad, "Au Gre du Vent" is geen klassieke gastronomische restaurant is een restaurant met een terras waar u kunt genieten van uitzonderlijke smaken in een prachtige omgeving.

NIEUWE UUR

Beste klanten, beste vrienden,

Om de kwaliteit van onze keuken en onze service te garanderen passen we vanaf woensdag 01 december onze openingstijden aan.

Het restaurant is van woensdag tot en met vrijdag geopend voor lunch en diner. En op zaterdagavond.

We willen nadenken over de toekomst van onze teams, een betere levensbalans voor de toekomst ...

Stéphanie et Sébastien