Sterren restaurant Wallonië

In een elegante en stijlvolle inrichting, het restaurant Au Gré du Vent heet u welkom en biedt verschillende gerechten, verfijnd en smakelijk.
sterren restaurant gelegen in Wallonië, met name in seneffoise campagne Au Gre du Vent zal u betoveren met zijn verfijnde keuken en zijn kalme en rustige sfeer.
Dankzij de passie en ervaring van onze chef-kok Stephanie, kunt u genieten van heerlijke gerechten en seizoensgebonden menu met warme en koude voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.
Zoals ster restaurant gelegen in Wallonië, Stephanie en Sebastian hechten veel belang aan de kwaliteit van de producten die zij gebruiken als bron. Dit is de reden waarom ze dergelijke producten te gebruiken uit de familie boerderij van Stephanie, zoals boter en kaas ...
Dus kom en ontdek ons ??en laat u verleiden door onze inventieve gerechten in een vriendelijke sfeer.
Bij goed weer, Stephanie en Sebastian nodigen u ook op het terras van het restaurant voor een romantisch diner, een zakenlunch of een lunch met vrienden ...
Het is een genoegen u te mogen verwelkomen op onze ster restaurant gelegen in Wallonië!
Bezoek onze online menu en kom en probeer het zelf. Welkom bij ons restaurant: Au Gré du Vent.

NIEUWE UUR

Beste klanten, beste vrienden,

Om de kwaliteit van onze keuken en onze service te garanderen passen we vanaf woensdag 01 december onze openingstijden aan.

Het restaurant is van woensdag tot en met vrijdag geopend voor lunch en diner. En op zaterdagavond.

We willen nadenken over de toekomst van onze teams, een betere levensbalans voor de toekomst ...

Stéphanie et Sébastien