Sterren restaurant Wallonië

In een elegante en stijlvolle inrichting, het restaurant Au Gré du Vent heet u welkom en biedt verschillende gerechten, verfijnd en smakelijk.
sterren restaurant gelegen in Wallonië, met name in seneffoise campagne Au Gre du Vent zal u betoveren met zijn verfijnde keuken en zijn kalme en rustige sfeer.
Dankzij de passie en ervaring van onze chef-kok Stephanie, kunt u genieten van heerlijke gerechten en seizoensgebonden menu met warme en koude voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.
Zoals ster restaurant gelegen in Wallonië, Stephanie en Sebastian hechten veel belang aan de kwaliteit van de producten die zij gebruiken als bron. Dit is de reden waarom ze dergelijke producten te gebruiken uit de familie boerderij van Stephanie, zoals boter en kaas ...
Dus kom en ontdek ons ??en laat u verleiden door onze inventieve gerechten in een vriendelijke sfeer.
Bij goed weer, Stephanie en Sebastian nodigen u ook op het terras van het restaurant voor een romantisch diner, een zakenlunch of een lunch met vrienden ...
Het is een genoegen u te mogen verwelkomen op onze ster restaurant gelegen in Wallonië!
Bezoek onze online menu en kom en probeer het zelf. Welkom bij ons restaurant: Au Gré du Vent.

Chers amis,

Notre restaurant éphémère au domaine des Agaisses est terminé. Merci pour votre soutien pendant cette période de travaux.

Nous reouvrons le 19 juin le restaurant à Seneffe totalement transformé.

Pour vos réservations merci d' utiliser notre système de réservation en ligne sur :

http://www.resto-augreduvent.be/fr/reservation.html

À bientôt.

Stéphanie et Sébastien