Gastronomisch restaurant Charleroi

"Au Gré du Vent", gastronomisch restaurant in de buurt van Charleroi biedt inventieve en smakelijke gerechten in een warme en vriendelijke sfeer.
Stephanie keuken en Sebastien binnen, zetten hun kennis om te werken in een aangename culinaire ervaring.
Beide kookliefhebbers voldaan, indien zij in het gerenommeerde restaurant "La Maison Des Swan" gewerkt. Geleidelijk aan, Stephanie en Sebastian hebben gezien de groei van hun droom van samen het openen van een restaurant. Deze droom is eindelijk uitgekomen toen ze "Au Gre du Vent" gourmet restaurant gelegen in Seneffe, in de buurt van Charleroi te openen.
Onze jonge koppel er wordt gekookt delicatessen met passie. We hebben ook ontdekt in de gerechten die in dit gastronomische restaurant in de buurt van Charleroi beheerst de basics en de creativiteit van een jonge chef-kok.
Een eetervaring is perfect wanneer het wordt geleefd in een prachtige setting. Daarom is ons gastronomisch restaurant, gevestigd in Seneffe, verwelkomt u in een uitzonderlijke omgeving: een verbouwde schuur en versierd met een modern interieur en een terras aan de zon bij mooi weer te genieten.
Welkom "Au Gré du Vent"!

NIEUWE UUR

Beste klanten, beste vrienden,

Om de kwaliteit van onze keuken en onze service te garanderen passen we vanaf woensdag 01 december onze openingstijden aan.

Het restaurant is van woensdag tot en met vrijdag geopend voor lunch en diner. En op zaterdagavond.

We willen nadenken over de toekomst van onze teams, een betere levensbalans voor de toekomst ...

Stéphanie et Sébastien