Sterren restaurant Hainaut

het restaurant Au Gré du Vent ligt in Seneffe Henegouwen, is de perfecte plek om te genieten van de lekkerste gerechten.
Het aanbieden van voedsel net zo gevarieerd als heerlijk, heeft ons restaurant, naar keuze van de Wind uitgegroeid tot een van de meest erkende sterrenrestaurants in Henegouwen.
Stephanie en Sebastien keuken in de eetkamer, van harte hun ster restaurant van harte welkom en verzinnen voor u pure lekkernijen, bereid met passie en liefde voor eten!
Vanuit beide hotel scholen waar ze leerde de grondbeginselen van de fijne keuken, hebben de twee leiders werkte voor grote namen voor het openen van een eigen gastronomisch restaurant.
Zoals ster restaurant gelegen in Henegouwen, Au Gre du Vent biedt een seizoensgebonden menu dat u de mogelijkheid om te genieten van lekker eten in een moderne en verfijnde omgeving zal geven.
Geniet van onze menu's en een aangename tijd in ons restaurant Au Gre du Vent!
Ons restaurant heeft een ruim terras waar u kunt genieten van heerlijke lekkernijen en zonlicht.
Onze ster restaurant gelegen in Henegouwen opent zijn deuren en het terras op woensdag, donderdag en vrijdag 's middags en' s avonds en op zaterdag en zondag lunch.
Wacht niet te lang! Kom en ontdek onverwachte smaken in de verfijnde omgeving van ons sterrenrestaurant: Au Gré du Vent.